B nest

Zilver Somali cattery Mojoko's

Op 19 December 2010 is een sorrel zilveren Somali katertje geboren. Zijn ouders zijn Yo el Rey’s Dunja en Diego of Oriental Light.

 

Mojoko’s Blaze, een sorrel zilveren Somali kater

 

20-03-2011

 

Blaze is vandaag naar zijn nieuwe blikopeners vertrokken, we hopen dat hij zich snel aanpast en opgroeit tot een prachtige kater. We wensen hem en zijn eigenaren veel plezier en geluk toe!

 

12-03-2011

 

De kleine Blaze wordt morgen 12 weken. Het is een super ondeugend zeer op mensen gericht kereltje dat nog steeds niet normaal op foto’s wil staan. Uit de hele serie die ik gemaakt heb zijn er maar een paar bruikbaar.

 

Je zou het niet zeggen als je hem ziet maar hij eet als een beer(tje), zo gauw als ik maar mijn eet geluid maak rent hij als een gek naar zijn etensplaats en als Avril al lang uitgegeten is, zit mijnheertje nog steeds smakkend bij het bordje. Hij is erg gezellig, wil steeds bij je zitten en ligt het liefst op de raarste plekjes. Deze week krijgt hij zijn tweede enting. De tijd gaat gewoon veel te snel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21-02-2011

 

Blaze heeft ondertussen zijn eerste enting gehad, hij heeft gelukkig geen ent-reactie gehad. Hij is nu over de kilo waar we erg blij mee zijn.

 

 

 

11-02-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bekken trekken, daar is Blaze erg goed in. Het is gewoon een geweldig kereltje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blaze, speelt het liefst in de kitten krabpaal in vorm van een kaas met gaten. Hij wordt wat sneller moe dan zijn nestgenoten en valt dan gewoon in slaap waar hij op dat moment zit of speelt

 

30-01-2011

 

 

 

De kleine Blaze, doet even hard mee met zijn nest genootjes. Soms denken we dat we hem uit een benarde situatie moeten redden maar tegenwoordig zit hij bovenop zijn stiefzusjes en broertjes.

 

27-01-2011

 

Een fotootje van Blaze, onze kleine clown, hij wordt hier door zijn mama Dunja even stevig gewassen. Dunja heeft de verzorging prima op gepakt en verzorgt ook de andere kittens erbij. Dingding lijkt het allemaal prima te vinden

 

 

 

18-01-2011

 

Het kitten van Dunja is nu 4 weken oud. het lijkt wel alsof hij een missie heeft, hij wil niet op een normale manier op de foto. We krijgen de raarste maar ook de grappigste foto’s van hem. Gelukkig groeit hij al moeten we er ‘s nachts nog regelmatig uit om hem wat bij te voeden of aan te leggen. Het valt natuurlijk niet mee om tegen zijn nestgenootjes op te boksen aangezien die toch wel een stuk groter zijn.

 

Blaze is een kleine clown die graag zijn neven en nichten in de weg loopt en daardoor ook regelmatig doelwit is van gespeel. Hij begint nu echt door te groeien en zit nu boven de 400 gram. Het is een geweldig manneke waar we toch vanwege het bijvoeden en de problemen met de melk van Dunja een speciale band hebben. Op de foto ligt hij samen met Aslan van het andere nest.

 

 

 

29-12-2010

 

De kleine Blaze, hij heeft een moeizame start gehad. zijn mama Dunja had geen melk en na twee dagen proberen hebben we besloten het kitten bij Dingding aan te leggen. Dat lukt gelukkig. Hoewel we het erg sneu vinden voor Dunja dat ze haar eigen kitten niet kan voeden is het voor Blaze van levensbelang dat hij moedermelk krijgt

 

 

 

Yo el rey’s Dunja + Diego of Oriental- Light

 

19 december 2010 heeft Dunja een katertje gekregen die de naam Blaze heeft gekregen, Blaze is Sorrel zilver.

 

We hopen dat Blaze na een moeizame start nu eindelijk op de goede weg is.

 

Ik hoop deze week wat betere foto’s te kunnen maken maar nu is rust het aller belangrijkste. Dunja kan ondertussen herstellen van haar keizersnede.