Giovanna

Zilver Somali cattery Mojoko's

Mojoko's Giovanna

 

Somali zwart zilver

Giovanna is in onze cattery geboren, In eerste instantie dachten we dat ze een katertje was maar gelukkig wwas ze een poesje. Het is namelijk de laatste nakomeling van Aiden. Ze is een heel speels poesje wat graag aan je tenen hangt en standaard over het toetstenbord van je laptop rent. Ze laat zich nu al niet de kaas van haar boterham eten dus dat ze pittig is is wel duidelijk. We hopen dat als ze groot is haar lijn kan voortzetten maar ook zij moet eerst nog groeien.

 

Naam: Mojoko's Giovanna

 

Koosnaampje:Terror

 

 

Kleur: zwart zilver

 

 

Geboortedatum: 19-02-2017

 

Vader: Aiden von de Weinbergen

 

 

Moeder: Quicksilver Stradivaripuss

 

 

Natuurlijk gaat Giovanna getest worden op alle voorkomende erfelijke ziektes maar nu eerst moet ze groeien

 

 

 

 

 

04-08-2016

 

Onze kittens zijn langzamerhand geen babies meer, er wordt geklautert en soms halsbrekende toeren uitgehaald. Over een anderhalve week gaat Fealynn verhuizen naar cattery Jumanah die met haar een nieuwe start willen maken. Fealynn haar oma is namelijk een Jumanah kat. We hiopn dat Fealynn zich snel thuis gaat voelen en dat ze haar oma's lijn door kan zetten en mooie kittens op de wereld gaat zetten. Fantasia oftewel Teddy blijft bij ons. Ze gaat haar eigen pagina krijgen bij de poezen. Avril gaat haar pagina krijgen bij de gecastreerde poezen. Ze begint nu weer de oude te worden nu de hormonen haar niet meer zo plagen. ze was een fantastisch moedertje!

 

Binnekort gaat een nieuw dametje onze cattery versterken. Damay of Arubiamoon. Een prachtig zwart zilveren poesje. We zijn erg blij dat Karin Berger haar aan ons toevertrouwd. We moeten haar wel in Zwitsterland op gaan halen, das dat wordt nog een hele rit. Ook zij krijg haar eigen pagina.

Onderstaande foto is Mona liggend in de krabpaal 's avonds. De tekst op het schilderij is heel toepasselijk.